Nyheder

Pressemeddelelse

 

 

IGLOOCAR Nordic koncernen skifter ud i ledelsen.

 

 

IGLOOCAR Nordic koncernen, som omfatter moderselskabet IGLOOCAR Nordic ApS med datterselskaberne IGLOOCAR Danmark ApS, IGLOOCAR Norge AS, IGLOOCAR Sverige AB og IGLOOCAR Deutschland GmbH skifer ledelse.

Den hidtidige direktør for Nordic og Danmark, Kai Lundgaard, ønsker at trappe ned, og træder derfor ud af den daglige ledelse.

Som afløser er Janick Cordt Hansen tiltrådt som administrerende direktør i de to selskaber.

Janick har været ansat i koncernen et års tid, og sidder også i bestyrelsen.

Kai Lundgaard fortsætter i bestyrelsen, ligesom der heller ikke er sket ændringer i ejerforholdene.

 

IGLOOCAR er en af de førende leverandører af alle typer isolerede kasseopbygninger til alle størrelser lastbiler.3. april 2019                                                                                                                                                                                                                                                                

IGLOOCAR i Polen skifter ejer


6. september 2018IGLOOCAR fabrikken i Polen er blevet overtaget af det franske udlejningsfirma Petit Forestier, som har købt IGLOOCAR gennem sit franske datterselskab, kasseproducenten Lecapitain.Samarbejdet mellem fabrikken i Polen og IGLOOCAR Nordic kører videre uændret.Nedenstående er en oversættelse af en pressemeddelelse udsendt af de nye ejere:


Ved at erhverve virksomheden Igloocar åbner familiefællesskabet Petit Forestier, som er specialist inden for kølebilsudlejning, gennem sit datterselskab Lecapitaine nye muligheder for udvikling i Østeuropa.

Petit Forestier-koncernen har meddelt købet af den polske kølekasseproducent Igloocar. Denne operation blev gennemført gennem datterselskabet Lecapitaine, der specialiserer sig i fremstilling af køleopbygninger.


"Igloocar's ry i Østeuropa er et væsentligt aktiv, som kombineret med Lecapitaine's knowhow og erfaring konsoliderer vores specialisering og sætter os i en ambitiøs dynamik", bekræfter Léonard Forestier, formand for datterselskabet Lecapitaine.


Igloocar er baseret i den sydøstlige del af Polen, og er en anerkendt aktør inden for produktion af køleopbygninger på det polske marked såvel som på eksportmarkederne (hovedsageligt Danmark, Norge og Sverige). Igloocar er den historiske leverandør til Petit Forestier i Polen og andre lande i Østeuropa. Virksomheden blev grundlagt i 1978 og beskæftiger 230 personer og har en årlig produktion på 1.500 enheder på Debica-fabrikken. I 2017 genererede den en omsætning på 15,3 millioner euro.


"Vi har til formål at gentage succesen med den franske model i Østeuropa, et meget vigtigt marked for vores kølebilsudlejning. Denne erhvervelse giver os lovende udsigter som led i vores overordnede udviklingsstrategi i Europa, "siger Yves Forestier, formand for Petit Forestier Group.


Familiefirmaet er beliggende i 14 lande i Europa, Maghreb og Sydafrika. Det betjener 15.000 kunder gennem sine to udlejningsmærker, Petit Forestier og Stricher. Petit Forestier opnåede en omsætning på 667 millioner euro i 2017. Lecapitaine-datterselskabet producerer i gennemsnit 28 opbygninger om dagen, hvilket repræsenterer en produktion på 5.817 biler i 2017. Omsætningen udgjorde 96 millioner euro.Se mere om firmaerne her:

http://www.petitforestier.com/fr/en_fr

https://www.lecapitaine.com/
Er der spørgsmål står vi gerne til rådighed:

Kai Lundgaard – kl@igloocar.dk – tel. 20 40 35 70

Janick Cordt Hansen – jch@igloocar.dk – tel. 60 18 50 10